SprintPlus-stick

Maak je eigen SprintPlus-stick

Heb je een SprintPlus weblicentie maar had je ook graag een versie op USB-stick? Geen probleem. Voortaan kan je zelf je eigen SprintPlus-stick maken via je weblicentie. Zo geniet je van de voordelen van een weblicentie en van een versie op USB-stick.

Met een SprintPlus-stick hoef je niets te installeren op de computer. Je kan dus op eender welke Windows pc of laptop werken. Ben je op school aan iets begonnen en wil je er thuis aan verder werken? Sluit de stick aan op de USB-poort en start meteen de software op. Je documenten, werkblaadjes, boeken,... kan je op de stick bewaren zodat je alles bij de hand hebt. De stick is gekoppeld aan je weblicentie en gebruikt dezelfde login- gegevens. Heb je jouw stick niet bij, dan kan je toch nog steeds met SprintPlus werken via jouw weblicentie.

Hoe maak je een SprintPlus-stick?

Je hebt een USB-stick nodig die voldoende groot is. SprintPlus heeft een kleine 2 GB ruimte nodig. Wil je ook nog documenten opslaan op de stick dan raden we aan om minimaal een stick van 4 GB te gebruiken. Kies een stick van goeie kwaliteit voor een vlotte werking.

Sluit de stick aan op de computer of laptop en download de software via onderstaande knop.

Download SprintPlus

 

 

Voer de installatie uit. Het installatieprogramma zal de nodige bestanden op de stick plaatsen.
Vervolgens kan je meteen aan de slag. Vanop de stick start je Sprint op. Bij het opstarten kan je inloggen met je eigen login-gegevens.

Tip: als je “Onthoud mijn gegevens” aanvinkt, hoef je niet telkens je gegevens in te vullen bij het opstarten. Vink je ook “Dit venster niet meer tonen” aan, dan zal het login-venster niet meer verschijnen bij het opstarten.

Wil je je wachtwoord wijzigen, klik dan hier.

Download de handleiding van SprintPlus via deze link.
Problemen bij de installatie of het gebruik van SprintPlus? Check onze website of stuur een e-mail naar support@jabbla.com. We helpen je graag verder.