SprintPlus-stick

Maak je eigen SprintPlus 3 USB-stick

Heb je de SprintPlus installatieversie, maar had je ook graag een versie op USB-stick? Geen probleem. Je kan een eigen SprintPlus-stick maken. Zo geniet je van de voordelen van een versie die geïnstalleerd is op je laptop en van een versie op USB-stick.

Met een SprintPlus-stick hoef je niets te installeren op de computer. Je kan dus op eender welke Windows-pc of laptop werken. Ben je op school aan iets begonnen en wil je er thuis aan verder werken? Sluit de stick aan op de USB-poort en start meteen de software op. Je documenten, werkblaadjes, boeken,... kan je op de stick bewaren zodat je alles bij de hand hebt. De stick is gekoppeld aan je licentie en gebruikt dezelfde logingegevens. Heb je jouw stick niet bij, dan kan je toch nog steeds met SprintPlus werken via de installatieversie.

Hoe maak je een SprintPlus 3 USB-stick?

Je hebt een USB-stick nodig die voldoende groot is. SprintPlus 3 heeft een kleine 2 GB ruimte nodig. Wil je ook nog documenten opslaan op de stick dan raden we aan om minimaal een stick van 4 GB te gebruiken. Kies een stick van goeie kwaliteit voor een vlotte werking.

Sluit de stick aan op de computer of laptop en download de software via onderstaande knop.

Download SprintPlus

 

Voer de installatie uit. Het installatieprogramma zal de nodige bestanden op de stick plaatsen.

OCR

Bevat jouw licentie ook OCR, dan kan je bijkomend de volgende installatie uitvoeren op één (of meerdere) computers waar je vanuit SprintPlus de OCR wil gebruiken:

SprintOCR update

Nu kan je aan de slag. Start SprintPlus op vanop de stick. Bij het opstarten kan je inloggen met je eigen logingegevens, maar ook gebruik maken van een demo-periode, wanneer je geen login zou hebben.

Tip: als je “Onthoud mijn gegevens” aanvinkt, hoef je niet telkens je gegevens in te vullen bij het opstarten. Vink je ook “Dit venster niet meer tonen” aan, dan zal het loginvenster niet meer verschijnen bij het opstarten.

Wil je je wachtwoord wijzigen, klik dan hier of op de link ‘Wachtwoord vergeten?” in het login venster.

Download de handleiding van SprintPlus via deze link of gebruik de online webhelp.
Problemen bij de installatie of het gebruik van SprintPlus? Bekijk onze supportpagina of stuur een e-mail naar support@jabbla.com. We helpen je graag verder.