Opleidingen en infosessies

Het is een zeer goede hulp voor zwakke spellers.

Opleidingen en infosessies

Het is een zeer goede hulp voor zwakke spellers.

Opleidingen en infosessies

De opleidingen Sprint gaan door in Gent en in Genk. In Gent beginnen de opleidingen om 14u en eindigen om 16u15 (tenzij anders vermeld). In Genk zijn er 2 opleidingen per namiddag (van 13u tot 15u en van 16u tot 18u). Controleer goed de locatie en de uren alvorens je je inschrijft!
De kostprijs voor een opleiding bedraagt 25 euro en de betaling gebeurt ter plaatse. Elke leerling werkt aan een computer en kan vergezeld worden door één van de ouders.

Geregeld worden er ook infosessies voorzien. Deze vinden plaats in elke provincie. Bij een infosessie worden de vele mogelijkheden van SprintPlus voorgesteld. Een infosessie is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Liever een SprintPlus opleiding ter plaatse? Dat kan. Onze SprintPlus-expert kan een opleiding op jouw school geven. Ook een infosessie voor leerkrachten, ouders en/of kinderen is mogelijk. Voor voorwaarden en prijsinfo kan je mailen naar info@sprintplus.be.

De infosessies SprintPlus gaan door op verschillende locaties. Tijdens de infosessies worden de vele mogelijkheden van Sprint voorgesteld. De infosessies zijn gratis, maar inschrijven vooraf is wel noodzakelijk. Een infosessie is geen opleiding. Er wordt niet individueel met computers gewerkt, maar Sprint wordt er wel uitvoerig gedemonstreerd.