Leesvoor

Aan de slag met SprintPlus

Via Lees voor! Vlaanderen heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen voor jouw SprintPlus licentie. Nu nog de software downloaden en installeren.
Je kan gebruikmaken van het stappenplan hieronder of via onze handleiding.

Werk je met de online versie? Dan hoef je niets te installeren, ga gewoon naar SprintPlus.online en log in met jouw inloggegevens. 

SprintPlus online

 

 

Klik op onderstaande knop om de software te downloaden. Kies voor 'Uitvoeren' of 'Openen' om de software te installeren.

Download SprintPlus

 

 

Als je SprintPlus opstart verschijnt het login-venster. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord (zie e-mail van Lees voor! Vlaanderen) in en druk op inloggen.

Tip: als je “Onthoud mijn gegevens” aanvinkt, hoef je niet telkens je gegevens in te vullen bij het opstarten. Vink je ook “Dit venster niet meer tonen” aan, dan zal het login-venster niet meer verschijnen bij het opstarten.

 

 

Inloggen met nieuwe gegevens?

Je hebt vorig jaar ook al voor SprintPlus gekozen, maar je hebt nieuwe inloggegevens ontvangen? Log je in met deze stappen:

  1. Je hebt je SprintPlus logingegevens ontvangen via e-mail.
  2. Je opent jouw SprintPlus software en gaat naar "Help" in de bovenste tabbladen. Je klikt "Licentie" aan en meld je af. 
  3. Je logt je in met je nieuwe logingegevens.

Wijzig je wachtwoord hier.

 

Download de handleiding van SprintPlus 3 (installatie versie)
Problemen bij de installatie of het gebruik van SprintPlus? Check onze website of stuur een e-mail naar support@jabbla.com. We helpen je graag verder.